Mad og drikke

Rejs rundt i Europa og smag på streetfood

Er du glad for mad, og har du især en kærlighed for streetfood, som er kommet mere og mere ind i gadebilledet over de sidste par år, bør du give dig selv den gave at komme rundt i Europa og smage på alverdens streetfood.

Det er meget sjovere at prøve at spise streetfood fra en række forskellige boder, end det er at gå på en klassisk restaurant.

Husk også at få købt dine Etly Klarborg trolde i år.

Flere og flere lande kaster sig over streetfood

Hvis du har været i København for nylig, har du sikkert lagt mærke til de gode muligheder for at få streetfood. Sådan er det også blevet i rigtig mange andre storbyer rundt omkring i Europa. Det er meget nemt at finde, og der er tusindvis af boder rundt omkring i Europa, som du kan glæde dig til at besøge. Det er altid en fornøjelse at prøve streetfood fra et nyt sted, da du aldrig ved, hvad du skal forvente. Niveauet er som regel rigtig højt inden for streetfood, så du kan godt se frem til at blive forkælet.

Især populært i storbyerne

Selvom du sikkert også kan finde nogle streetfood boder i de mindre byer, er det som regel noget, der hører sig til i de større byer. Så du skal nok vælge at tage til hovedstæderne i de mange lande, hvis du gerne vil smage på deres streetfood.

Det betyder naturligvis ikke, at du ikke kan tage dig tid til at se en masse andet af landet, nu hvor du er der. Det kan du jo lige så godt. Men når du skal have dine måltider, er det altså bare med at søge efter de bedste streetfood steder i hovedstaden.

Skal du selv lave en foodtruck?

Det kan også være, at du har fået blod på tanden til at lave din helt egen foodtruck, hvor du selv kan lave streetfood. Det er der flere og flere, der vælger at lave, og på den måde kan du selv støtte op om den bevægelse, der er inden for streetfood.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med. Du skal jo til at starte med finde en vogn, som du kan lave maden i. Men herefter handler det jo bare om at få den ud til så mange mennesker som muligt, så du kan leve af at lave streetfood.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.