Mad og drikke

Spar penge når du skal købe nye kogebøger

Er du glad for at lave mad, og er du glad for at gøre brug af kogebøger, kan det være, at du gerne vil lære at spare penge, når du skal købe nye bøger med opskrifter.

Find flåt pille til hund her, hvis din hund har fået flåter.

Køb kogebøger på tilbud

For det første kan det være en rigtig god idé at gå efter at købe dine kogebøger på tilbud. Der er tit et bogudsalg eller et godt tilbud at finde, så der er ingen grund til at betale fuld pris for dine bøger, når der tit er nedsatte priser.

Det gør sig både gældende ved købe af bøger online eller i fysiske boghandlere. Du kan tit være heldig at finde et godt udsalg, hvor der er mange penge at spare.

Find brugte kogebøger

Hvis du gerne vil spare endnu mere på dine kogebøger, kan det være en god idé at kigge efter dem brugt. Her kan du tit finde bøger til 5, 10 eller 20 kroner, hvilket jo kun er en brøkdel af, hvad de ellers har kostet fra ny, eller hvad du selv skal give for dem, hvis du skal have samme bøger i butikkerne i dag.

Du kan enten vælge at tage i en genbrugsbutik, hvor der tit er mange gode bøger at finde. Du kan også vælge at kigge efter specifikke bøger på fx DBA eller Facebook, hvis det er noget specielt, du leder efter.

Er det nødvendigt med kogebøger, når vi har nettet?

Det kan også være, at du snart skal til at undlade at bruge kogebøger. Vi har jo nettet, og der er tusindvis af gode madblogs derude, hvor du kan finde endnu flere opskrifter.

Du kan endda vælge at gøre brug af Youtube, hvor du direkte kan se, hvordan du skal bære dig ad med den enkelte ret.

Så er du træt af at betale for kogebøger, er det bare med at gøre brug af Google, næste gang du gerne vil lave nye retter. Det er meget nemt at finde tusindvis af opskrifter på denne måde.

Du kan også finde Dalai Lama bøger her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.