Sådan kan du skære ned på fastfood

Har du en udfordring med at spise for meget fastfood, og vil du gerne skære ned på det, men ved du ikke lige, hvordan du skal gribe det an, kan det være, at du kan få lidt ud af at læse med her. For her kommer vi nemlig med nogle tips til, hvordan du kan skære ned på fastfood.

Husk at finde din Georg Jensen julekugle her.

Giv dig selv en fast dag på ugen hvor du må spise det

For det første kan det være en god idé at gøre det til noget, som du kun gør måske en gang om ugen. Der er fx mange familier, der har fredagsslik. På den måde kan du jo også sætte en regel op for dig selv, der hedder, at du kun må spise fastfood om fredagen eller om lørdagen, hvor du har lyst til at gøre det lidt ekstra hyggeligt for dig selv. På den måde får du stadig fastfood engang imellem, uden at det bliver alt for meget i din hverdag.

Undgå det til flere måltider på en dag

Dernæst kan det også være smart at undgå at spise fastfood flere gange på en dag. Har du for vane fx at spise fastfood til frokost, når du er på arbejde, og kan det også ske, at du vælge fastfood som aftensmad, når du kommer hjem, kan det jo fx være en god idé at prøve at skære fastfood til frokost fra. Du har nok mange andre gode muligheder for at få dig en god frokost, uden at det behøver at være fastfood, og det er meget nemt at gøre en madpakke klar dagen inden, eller at vælge en salatbar til frokost i stedet for grillmad.

Tænk på hvor meget du kan spare ved at lave mad selv

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at det virker for dig at tænke over, hvor mange penge du har mulighed for at spare ved at lave maden selv. Det koster jo mange penge at købe fastfood, og det er bestemt ikke den billigste måde at brødføde sig selv på. Så har du lyst til at få flere penge mellem hænderne hver måned, kan det være en god idé at gå væk fra at spise fastfood til i stedet at lave maden selv og på den måde spare rigtig mange penge. Så bliver din bankkonto glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.