HjemmetKøkkenudstyr

Derfor har du brug for en stor fryser

Har du endnu ikke fået købt dig en stor fryser, er det måske ved at være på tide at købe en. Der er rigtig mange fordele ved at have en stor fryser – ikke mindst når det kommer til mad.

For med en stor fryser har du en rigtig god mulighed for at forberede mad på forhånd, der er klar til at blive taget op.

Find foldegardiner på tilbud her.

Lav mad der er klar til at blive taget op

Ved at kunne lave mange portioner mad, der er klar til at blive taget op af fryseren og varmet op, har du mulighed for at skære meget ned i den mængde af tid, du bruger på at lave mad i det daglige.

Det er meget nemt at lave mad på denne måde. Du skal bare sørge for at lave nogle store portioner, dele dem op i portionsanretninger, og så kan du ellers hive en ny portion op hver eneste dag, så længe der er mad på lager i din fryser. Og med en stor fryser er der masser af plads til mad.

Gør det nemmere at lave mad i en travl hverdag

Har du en travl hverdag, og vil du bare gerne bruge så lidt tid på at lave mad i dine hverdage som overhovedet muligt, kan dette være en god måde at få nemmere ved at lave mad, uden at du nødvendigvis skal vælge den usunde løsning i form af fastfood.

Laver du fx en stor omgang bolognese, kan du dele den op i ti portioner, og så har du altså dermed mad til ti dage i den ene omgang bolognese. Det samme kan gøres for mange andre retter, og så har du lige pludselig et stort lager af mad, der er klar til at blive lavet her og nu, direkte i din fryser.

Tager ikke lang tid at fylde en fryser op med mad

Sætter du bare en eller to dage af til at lave mad om måneden, kan du på den tid nemt lave mad nok til en hel måned af gangen. Så i stedet for at bruge en time på at lave mad hver dag en hel måned, kan du sætte en række timer af til det en søndag i måneden og dermed skære mængden af tid, du skal bruge på at lave mad i hverdagen, fra en time og ned til 10 minutter.

Mangler du gardiner i dit køkken, så besøg rullegardiner.org.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.