Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Shawarma Max har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Shawarma Max i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte shawarmamax.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Shawarma Max påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Shawarma Max forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Shawarma Max eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Shawarma Max kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Shawarma Max påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Det er bare lækkert 😊
Skrevet af: Nanna Kramer   |   
torsdag, 9 maj 2019 kl. 22:30
Smakte rigtig god
Skrevet af: Ali   |   
tirsdag, 21 maj 2019 kl. 15:42
Absolut topklasse. Lækker mad klar på under 20 minutter, og excellent service og humør fra ejers side. Ingen beklagelser herfra, udover den ærgelse, at jeg ved jeg kommer til at spise mere kebab nu. Tak!
Skrevet af: Jens   |   
fredag, 12 juli 2019 kl. 13:39
Godt mad og service
Skrevet af: J   |   
tirsdag, 1 oktober 2019 kl. 20:43
Rigtig god : ,)
Skrevet af: Ebo   |   
fredag, 4 oktober 2019 kl. 13:08
Hej ! Det smagte godt, og vi kommer tilbage en anden gang og handler hos jer. Hilsen Gert Hviid
Skrevet af: Gert Hviid   |   
søndag, 10 november 2019 kl. 18:26